Personal

VI SOM ARBETAR PÅ KUNGSKLINIKEN

Vi vill att du skall känna dig bekväm och trygg när du kommer till oss. Hos oss möts du av erfarna tandläkare, tandhygienist och tandsköterskor som erbjuder dig tandvård med högsta kvalitet i en avslappnande, varm och glädjefylld miljö.

Malin Strandvik och Lotta Anderbecken är kurskamrater från Tandläkarhögskolan ”Odontologen” i Göteborg där de tog examen våren 2004.

IMG_7093

Malin arbetade under flera år som tandläkare på Folktandvården i Göteborg. Bland annat på Akuttandvården och som undervisningstandläkare på Tandläkarhögskolan. Därefter fick hon en tjänst på Käkkirurgiska kliniken i Mölndal där hon specialinriktade sig på kirurgi. Hon fick en gedigen utbildning och mycket god erfarenhet av bl.a implantatkirurgi. Malin har även varit aktiv som sekreterare i styrelsen för Göteborgs Tandläkaresällskap.

Malin Strandvik

Tandläkare och klinikchef
IMG_6704 3

Lotta, som numer även hon fastnat för Varberg, har varit verksam som tandläkare i flera år på Folktandvården i Veddige men också inom den privata sektorn i Kungsbacka. Hon har lång erfarenhet av barnpatienter och har också ett stort intresse av endodonti (rotbehandlingar).

Lotta Anderbecken

Tandläkare
Monika 1 redigerad av Malin

Monika Odlander

Tandhygienist
IMG_1786

Madeleine Larsson

Tandsköterska
41C23E85-A305-4F64-A6F5-F8F004BF6BBE

Lina Paepke

Tandsköterska & Klinikkoordinator
20201230-kungskliniken-9-2

Sanna Wiklander

Tandsköterska
malin tsk kopia

Malin Arneson

Tandsköterska
KLINIKEN
PERSONAL
PRISER
BEHANDLINGAR
KONTAKTA OSS
UNIKT! KOLLA IN VÅR AVANCERADE RÖNTGENMASKIN/CBCT SOM TAR 3-DIMENSIONELLA RÖNTGENBILDER!