Kliniken

KLINIKEN I GRANELUNDSHUSET

Kungskliniken hittar ni mitt i centrala Varberg vid torget. Kliniken ligger i en av Varbergs äldsta stenfastigheter som 2001 nominerades till Varbergs vackraste sådan. Tandläkarmottagningen ligger en trappa upp med en härlig utsikt över Varbergs torg. Hiss finns inne på gården. Det har bedrivits tandvård i lokalen sedan 1912. Nu är mottagningen nyrenoverad, modernt utrustad och helt digitaliserad. Vi har tagit tillvara på den gamla sekelskiftescharmen och kombinerat med nytt vilket har resulterat i en härlig atmosfär för såväl patienter som personal.

Våra ambitioner är att du som patient ska få en total tandvårdsupplevelse som harmonierar med en trevlig atmosfär, personligt bemötande och professionell  tandvård.

Vi använder väl beprövade metoder och material och har en strävan efter att ständigt utveckla vår kompetens och skicklighet. Vi ger dig vård av högsta kvalitet och med stort personligt omhändertagande.

Tack vare att vi har tandläkare med specialkompetens inom olika områden har vi möjlighet att erbjuda i princip all typ av avancerad tandvård på kliniken utan att behöva skicka Dig som patient till någon annan tandläkare i någon annan stad.

För att ta del av vilka personuppgifter/patientdata vi hanterar i vår verksamhet så kan ni läsa om det här: PERSONUPPGIFTSHANTERING. Vad gäller hantering av personuppgifter på webben så kan ni läsa om det här: INTEGRITETSPOLICY

KLINIKEN
PERSONAL
PRISER
BEHANDLINGAR
KONTAKTA OSS
UNIKT! KOLLA IN VÅR AVANCERADE RÖNTGENMASKIN/CBCT SOM TAR 3-DIMENSIONELLA RÖNTGENBILDER!