Personal

VI SOM ARBETAR PÅ KUNGSKLINIKEN

Vi vill att du skall känna dig bekväm och trygg när du kommer till oss. Hos oss möts du av erfarna tandläkare, tandhygienist och tandsköterskor som erbjuder dig tandvård med högsta kvalitet i en avslappnande, varm och glädjefylld miljö.

Tandläkare Malin tog examen från Tandläkarhögskolan ”Odontologen” i Göteborg våren 2004. Tandläkare Lisa tog även hon sin examen vid ”Odontologen” i Göteborg men 2016.

IMG_9502

Lisa som är vår nyaste stjärna på kliniken har tidigare arbetat som tandläkare på Folktandvården i Göteborg. Hon tog examen vid Odontologen i Göteborg 2016. Våren 2021 valde hon och familjen att flytta till Varberg och vi är mycket glada över att ha fått en fantastiskt trevlig och kompetent kollega till teamet.

Lisa Armkvist Vu Minh

Tandläkare
IMG_8191

Malin arbetade under flera år som tandläkare på Folktandvården i Göteborg. Bland annat på Akuttandvården och som undervisningstandläkare på Tandläkarhögskolan. Därefter fick hon en tjänst på Käkkirurgiska kliniken i Mölndal där hon specialinriktade sig på kirurgi. Hon fick en gedigen utbildning och mycket god erfarenhet av bl.a implantatkirurgi. Malin har även varit aktiv som sekreterare i styrelsen för Göteborgs Tandläkaresällskap.

Malin Strandvik

Tandläkare och klinikchef

Monika 1 redigerad av Malin

Monika Odlander

Tandhygienist
IMG_1786

Madeleine Larsson

Tandsköterska
41C23E85-A305-4F64-A6F5-F8F004BF6BBE

Lina Paepke

Tandsköterska & Klinikkoordinator
20201230-kungskliniken-9-2

Sanna Wiklander

Tandsköterska
malin tsk kopia

Malin Arneson

Tandsköterska
KLINIKEN
PERSONAL
PRISER
BEHANDLINGAR
KONTAKTA OSS
UNIKT! KOLLA IN VÅR AVANCERADE RÖNTGENMASKIN/CBCT SOM TAR 3-DIMENSIONELLA RÖNTGENBILDER!